Jäsenyys

Oletko uusi jäsen?
Luo tili
Näin FitCard toimii

FitCard takaa parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Saat juuri sen, mitä tilaat - vapauden liikkua miten, ja milloin haluat. Ostamasi FitCard paketti on voimassa 30 päivää, jonka aikana voit käyttää vapaasti ostamiasi kertoja. Voit ostaa lisäkertoja aiemman paketin umpeuduttua, tai käytettyäsi kaikki kerrat. Voit myös tauottaa palvelua miten haluat, ilman minkäänlaista ilmoitusta tai palvelun perumista. Ostat vain uuden paketin, kun haluat, ja käytössäsi on jälleen satoja eri aktiviteetteja. Palvelussa ei ole kiinteitä kuukausimaksuja, sitovia ajanjaksoja tai muita aktiivista arkea rajoittavia tekijöitä - aktivoit itsellesi kertoja palveluun, kun se sinulle sopii!

Valitse paketti

Sekä Fitcard+, että FitCard, on voimassa 30 päivän ajan, minkä jälkeen paketti umpeutuu ja voit halutessasi ostaa uuden erän kertoja samaan hintaan. Paketti aktivoituu välittömästi maksutapahtuman jälkeen.

Selaile satoja vaihtoehtoja

Palvelu mahdollistaa eri toimipisteissä, eri lajeissa ja eri tapahtumissa vierailun helposti. Voit käyttää ostamasi paketin kertoja missä päin Suomea haluat, milloin haluat. Kaikki kulkee kätevästi mukanasi puhelimessasi.

Varaa helposti

Voit varata käyntejä eri toimipisteisiin helposti ja nopeasti. Etsit vain sopivan aktiviteetin ja klikkaat "varaa". FitCardilla jokainen päivä voi olla erilainen - yksin ja yhdessä liikkuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Valitse sopiva FitCard paketti - ei sitoumuksia!
Ostamasi kerrat ovat voimassa 30 päivää - aloita vaikka heti!
Hinta voimassa
toistaiseksi
50€
/10 käyntiä
FitCard kerrat ovat voimassa 30 päivää, ja käyvät satoihin eri tunteihin sekä kymmeniin eri lajeihin. Toimipiste- ja aktiviteettikohtaisia rajoituksia voi olla.
50€
/10 käyntiä
Hinta voimassa
toistaiseksi
80€
/10 käyntiä
Fitcard+ kerrat ovat voimassa 30 päivää, ja käyvät kaikkiin FitCardin toimipisteisiin, otteluihin, tunteihin ja elämyksiin.
80€
/10 käyntiä
Hinta voimassa toistaiseksi
Yhteistyössä