FitCard Kumppaneille

FitCard kumppanuus mahdollistaa uusien käyttäjien vastaanottamisen ja käyttöasteen nostamisen. FitCard palvelu on kumppanille täysin ilmainen - ei liittymismaksua tai kuukausimaksuja!

Joustavuus

Joustavuus on valttimme. Voit itse hallinnoida kaikkia toimipistettäsi koskevia tietoja sekä tarjottavia palveluita helposti verkossa. Voit lisätä paikkoja tunneille jopa kuukausiksi eteenpäin.

Hallinta

Hallitse tuottoja, käyntejä ja varauksia helposti verkossa. Ulottuvillasi ovat kaikki tiedot aina varauksesta tilitykseen saakka. Muokkaat myös toimipisteen tietoja vaivatta omassa hallintapaneelissa.

Statistiikka

Raportit varauksista, tilityksistä ja tuotoista ovat muutaman klikkauksen päässä. Omassa hallintapaneelissa voit tarkastella tietoja sekä ladata raportteja helposti.

FitCard kumppanuus kannattaa
FitCard mahdollistaa monipuolisen harrastamisen yhdellä maksulla. Käyttäjä voi käyttää ostamiaan krediittejä missä tahansa FitCardin sadoista eri aktiviteeteista. Yhtenä päivänä joogaa, toisena jääkiekko-ottelun katsomista ja kolmantena uintia - käyttäjä voi itse luoda juuri oman näköisensä monipuolisen arjen. Luomalla tilin ja liittymällä mukaan FitCardiin, tuot helposti toimipisteesi palvelut FitCardin käyttäjien ulottuville. Voit itse hallita toimipisteesi aukioloaikoja ja tarjottaia palveluita FitCardin kumppanihallinnassa. Partnerille FitCard on täysin maksuton. Jokaisesta FitCard käynnistä tilitetään toimipisteelle 5€.